Smart City er også for din virksomhed - workshop edition


Workshop for virksomheder, forretningsudviklere, organisationer m.m. Omdrejningspunktet er Smart City og en pose penge, der skal bruges til at sætte forskellige borger- og virksomhedsdrevne eksperimenter i gang.

InfinIT afholder i samarbejde med Innovationsnetværk Service Platform, Alexandra Instituttet, Aarhus Universitet og Aarhus Kommune en workshop for virksomheder, forretningsudviklere, organisationer m.m.

Omdrejningspunktet er Smart City og en pose penge, der skal bruges til at sætte forskellige borger- og virksomhedsdrevne eksperimenter i gang. Vi hjælper dig med at få idéer og udvikle dem, så du kan få del i pengene. Til gengæld får vi på samme tid input til, hvordan vi kan skabe et projekt, der bliver så fokuseret på dine behov og idéer, som det er muligt.

Workshoppen finder sted d. 19/5 fra kl. 12.30-16.00. Kom forbi, hvis du gerne vil vide mere om:

  • Hvad en Smart City betyder for dig
  • Hvordan vi i fællesskab kan skabe Smart City-løsninger
  • Hvordan dine idéer kan komme i spil
  • Hvordan du kan få adgang til de penge, der er afsat til borger- og virksomhedsdrevne eksperimenter

Tilmelding foregår via Innovationsnetværk Service Platforms hjemmeside:

Dagen kommer til at forløbe således:

12.30-13.00 er der frokostbuffet og dialog i Godsbanens restaurant

13.00-14.00 er scenen sat for et par korte oplæg, indspark og præsentationer af en række use-cases, temaer og problemer fra byen som inspiration til, hvor der eksempelvis er brug for smarte løsninger.

Oplægsholderne er:

  • Line Knive fra Smart Aarhus fortæller om Smart Aarhus partnerskabsmodellen og arbejdet i arbejdsgrupper og igangværende projekter. Læs mere på www.smartaarhus.dk.
  • Peter Knudsen fra BLIP Systems fortæller om virksomhedens Smart City-erfaringer og deres BlipTrack-løsning. Læs mere om BLIP Systems på www.blipsystems.com.
  • Paul Natorp fra den socialøkonomiske virksomhed Sager der Samler fortæller om deres arena for aktivt medborgerskab. Læs mere på www.sagerdersamler.dk.
  • Mirko Presser fra Alexandra Instituttet fortæller om OrganiCity-platformen og hvilke tekniske værktøjer OrganiCity eksperterne er i gang med at udvikle.    

14.00-16.00 finder workshoppen sted, hvor idéerne skal genereres og udvikles

16.00 siger vi farvel og tak!Tid og sted

Dato:  19. maj 2015
Sted:  Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C, Remisen
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Rikke Lillelund Wetterstrøm
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet