Storytelling i den digitale tidsalder


Hvordan kan scenekunstens metoder kombineret med digitale virkemidler bruges til at udvikle nye, interaktive fortællinger og fortælleformer?

Kom til en forelæsning om storytelling i den digitale tidsalder ved Matt Adams fra den internationalt anerkendte performancegruppe Blast Theory.

Forelæsningen afholdes søndag den 14. februar kl. 16 på Rialto:Teatret.

Forelæsningen er åben for alle interesserede og har fokus på, hvordan man kan bruge håndværk og metoder fra scenekunsten til at udvikle nye interaktive fortællinger og værker, som involverer brugen af digitale virkemidler - såsom smartphones og sociale medier.

Blast Theory er kendt for en banebrydende kobling mellem performance og interaktiv kunst – bl.a. andet med de prisvindende app Karen og i mixed reality-projekter som Uncle Roy All Around You, der udforsker live fortællinger i koblingen mellem cyberspace og byrum: www.blasttheory.co.uk.

Forelæsningen foregår på engelsk.

Tilmelding er ikke nødvendig.

 

I forlængelse af forelæsningen er InfinIT med arrangør på en workshop og masterclass om storytelling, som finder sted fra 15.-17. februar 2016.

 

 

 Tid og sted

Dato:  14. februar 2016
Tid:  Kl. 16
Sted:  Rialto:Teatret, Smallegade 2, 2000 Frederiksberg
Pris:  Gratis
Kontakt navn:  Merete Carlson, tlf. 20 75 71 45
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet