UX og Test


InfinIT inviterer i samarbejde med Tecpoint og it-forum til netværksmødet UX og Test. Dagens vært er: BankData i Fredericia.

UX og Test! - User Experience har høj bevågenhed for tiden. Det handler om brugerens samlede oplevelse af at anvende vores systemer og er således en bredere tilgang end "gængs usability". Dette giver nye udfordringer til, hvordan vi udvikler og tester systemerne.

Kom til netværksmøde og hør dagens oplægsholdere dele ud af deres erfaringer med at sikre den rette brugeroplevelse. Du kan også deltage i debat og netværke med de øvrige deltagere.

Foreløbigt program

09:15    Velkommen til Bankdata
    Hurtig præsentationsrunde
   

UX & Test i Bankdata
v. Flemming Rubak
Hvordan stiller man krav til en oplevelse? UX-krav bliver en stadig vigtigere del af den samlede kravspecifikation. Hør hvordan Bankdata fastlægger krav til brugervenlighed og oplevelse, og hvordan de udvikler og tester for at møde dem.

   

Test i Silkeborg Data
v. Jesper Vorndran Jensen og Heine Busch Thomsen
Hvordan får vi kendskab til, hvad det er for en oplevelse vores brugere får med vores løn- og personaleadministrative it-systemer? En fortælling om vores erfaringer med brug af testmetoden Tænke-højt-test.

    AUC
    1-2 indlæg mere
    En case til diskussion
16:00   Afrunding

 

Tilmelding foregår hos: Morten Elvang-Gøransson.Tid og sted

Dato:  3. marts 2015
Sted:  Bankdata
Erritsø Bygade 102
7000 Fredericia
Kontakt navn:  Morten Elvang-Gøransson 51369553
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet