Udnyttelse af systemer i rummet – miljø, transport og logistik


Projektet Vækst i Rumerhvervet afholder dette arrangement, som særligt er for virksomheder, der ser muligheder for at udvikle deres forretning gennem brug af data fra satellitter.

Det er i endnu større grad blevet muligt at udvikle smarte produkter og services ved at bruge de mange gratis data fra rummet om positionering og løbende observationer.

Ud over almindelige billeder i større opløsning gælder det også observationer foretaget med andre instrumenter, der afslører ændringer, som har betydning for vores planlægning og aktiviteter.

Vi ser en række nye produkter og services, der hidtil har været baseret på fysiske målinger på jorden, som nu kan løses mere smart med de instrumenter og data, som er til rådighed fra rummet.

Kom og vær med til en spændende dag, hvor vi søger at afdække aktuelle forretningsmuligheder – særligt indenfor miljø, transport og logistik.

Tilmelding

Samlet program for arrangementet udsendes snarest muligt. Reserver datoen i din kalender, og tilmeld dig allerede nu ved anders@censec.dkTid og sted

Dato:  28. november 2017
Tid:  10:00-15:00
Sted:  DGI Huset Aarhus
Værkmestergade 17
8000 Aarhus C
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Anders
Kontakt e-mail

Se alle Infinit arrangementer


InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet