Hvad kan vi gøre for dig?

InfinIT er din vej ind til nogle af de fremmeste it-forskere og mest innovative virksomheder. Uanset om du repræsentereren lille eller en stor virksomhed; en offentlige virksomhed eller organisation, kan du gennem InfinIT berige din forretning med den nyeste it-innovation.

Brug InfinIT som samarbejdspartner i små som store projekter

Den primære form for samarbejdsprojekter, InfinIT tilbyder, er miniprojekter, hvor mindst to virksomheder samarbejder med en række af forskningskompetencerne i InfinIT om et samarbejdsprojekt af kortere varighed (cirka 3 måneder) om en konkret udfordring eller et specifikt behov, virksomhederne står med. Derudover kan deltagelse i en af InfinITs interessegrupper også føre til inddragelse i større nationale og internationale samarbejdsprojekter. Se eksempler på vores projekter herovre.

Vær på højde med den teknologiske udvikling

Med deltagelse i InfinITs interessegrupper og de arrangementer, som fx workshops, der løbende afholdes, får du direkte adgang til den nyeste viden fra Danmarks førende forskere inden for lige netop dit fagområde. Samtidig får du mulighed for viden- og erfaringsudveksling med andre virksomheder i din branche og med forskerne, så du hele tiden kan holde dig opdateret med den seneste forskning og teknologiske udvikling – og bringe den til anvendelse i dine egen produkter eller organisation. Se i øvrigt de mange reportager og videointerviews fra flere af vores arrangementer og workshops

Mød andre visionære, strategiske planlæggere af IT i nye anvendelser

Vil du være med til at sætte dagsordenen for fremtidens anvendelse af IT i Danmark? Så er InfinIT stedet, hvor du kan møde andre ligesindede, få overblik over den nuværende anvendelse af og potentialerne i IT- og diskutere, hvordan fremtidens IT-Danmark skal se ud.

Få nyttig information om mulighederne for EU-samarbejde

InfinIT vil arbejde for at udbrede kendskabet til de muligheder for EU-samarbejdsprojekter, der findes, primært i regi af 7. rammeprogram (FP7) og det kommende 8. rammeprogram.

Kontakt

InfinIT København
Alexandra Instituttet A/S
5te, IT-væksthuset
Rued Langgaards Vej 7, 5B
2300 København S

InfinIT Aalborg
CISS - Aalborg Universitet

Selma Lagerlöfs Vej 300
9220 Aalborg Ø
Tlf.: +45 99 40 86 53
E-mail

     
InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Innovation og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CICT . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet