INFINIT EKSTRAORDINÆRT NYHEDSBREV JUNI 2011

Problemer med at læse nyhedsbrevet? Klik her

Kære InfinIT-interessent.

Velkommen til denne særudgave af InfinITs nyhedsbrev, som udgives som opfølgning på vores store IT-konference SummIT 2011: IT som vækstmotor, som løb af stabelen i Aalborg den 18. maj.

En stor tak til alle deltagerne for jeres engagement og de mange gode ideer og projektforslag, der kom på banen - vi arbejder for fuld kraft på at videreudvikle dem til konkrete projektideer, der kan søsættes i løbet af efteråret.

Vi vil desuden benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig god sommer.

De bedste hilsener,

InfinIT

 

 


SummIT 2011: IT som vækstmotor

Kæmpe potentiale i at anvende IT som vækstmotor!

Det var konklusionen efter konferencen SummIT 2011, som InfinIT afholdt den 18. maj i Aalborg. Omkring 110 deltagere fra virksomheder og forskningsmiljøer fra hele landet var mødt op for at diskutere anvendelsesmuligheder for IT i fem af Danmarks vigtige brancher: Energi, fødevarer, transport, fremstillingsvirksomheder og sundhed.

Læs reportage fra arrangementet her.


 

Læs mere

Temadag: Tværorganisatoriske processer og it-systemer

22. juni 2011

Læs mere

Temadag om tillid i IT systemer

24. juni 2011

Læs mere

Theme day: Intelligent textiles for physical training, therapy and safety

30. august 2011

Læs mere

Seminar i interessegruppen Softwaretest

31. august 2011

Vores kalender på www.infinit.dk opdateres løbende med nye arrangementer. Er du interesseret i arrangementer inden for et bestemt fagområde, kan du tilmelde dig den pågældende interessegruppe og derved få tilsendt invitationer til relevante arrangementer i gruppen.

Processer og IT

- ESDH - Eller hvordan jobcentre spilder deres tid

Foto: Colourbox

Ansatte i jobcentre spilder dyrebar tid med borgerne på grund af forældede it-systemer. Det viser et nyt field study fra IT-Universitetet i København og innovationsnetværket InfinIT.

Læs hele historien her.

Intelligente tekstiler

- Tag solen med i tasken

Du behøver ikke længere kun at drømme om tasken, der kan oplade din mobiltelefon og samtidig se lækker ud, for den findes. Solcelletasken er tiltænkt den moderne, kvalitets- og stilbevidste kvinde, der er på farten dagen lang og helst er uafhængig af gængse, stationære strømkilder.

Læs hele historien her.

Mobil og pervasive læring

- Moving On 2011

 

Den 3. maj 2011 var InfinIT-interessegruppen for Mobil og Pervasive Læring medarrangør ved afholdelsen af konferencen Moving On 2011.

Se videoer fra arrangementet her.

Intelligente tekstiler

- Positiv feedback i hverdagen fra intelligent tekstil

Alexandra Instituttets Rikke Koch og Jerker Hammarberg arbejder lige nu på prototypeudviklinger af ’Trylletrøjen’. Et stykke intelligent tekstil, som via bevægelsessensorer og motiverende feedback skal hjælpe børn med halvsidig lammelse med at bringe deres vigtige genoptræning med ud af træningslokalet og ind i helt dagligdags aktiviteter.

Læs hele historien her.

 

Nyhedsbrevet udkommer to gange årligt - næste nummer udkommer i november 2011. I mellemtiden vil du løbende kunne holde dig opdateret på www.infinit.dk. Du er også altid velkommen til at kontakte os: InfinIT Aalborg: Tlf. 9940 7220/aalborg@infinit.dk eller InfinIT København: Tlf. 2126 8724/kbh@infinit.dk

Du kan også holde dig opdateret samt få kontakt til vores forskere og samarbejdspartnere ved at deltage i vores LinkedIn-gruppe.

Ønsker du ikke fremover at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her.

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet