InfinITs nyhedsbrev august 2016

 

Smart cities og supercomputere


Hvordan designer man smarte byer, der også er rare at bo i? Hvilke forretningsmuligheder er der i smart cities? Og hvordan kan alle vores store it-visioner om de digitale byer blive realiseret, uden at vi lander i et kæmpe energiforbrug, der spænder ben for udviklingen? Det er nogle af de emner, vi arbejder med i InfinIT. Læs mere nedenfor, hvor du også kan læse mere om muligheden for at komme med os til verdens førende smart city-messe.

 

Kom med InfinIT til verdens førende smart city messe

Få et unikt indblik i de seneste Smart City-løsninger og deres potentiale på messen i Barcelona. Tager du med os, er det halv pris.

 

Cloud computing er verdens sjettestørste energisluger

IT-produkter er blandt verdens største energi-slugere. Hvis ikke vi får løst problemerne i forhold til deres energiforbrug, kan det bremse gennembruddet for Internet of Things. Hvad gør vi?

 

Fra supercomputere til grunddata

På en top 500 liste over supercomputere i verden ligger Danmark på en 150.-plads. Hvordan får man adgang til sådan en maskine?

 

6 ting du gerne vil vide om at designe liveable smart cities

Smart city-begrebet handler ikke bare om digitalisering, men om at skabe gode byer at leve i. Hvordan gør man?

 

RFID lukker mellemrummet mellem den virtuelle og den fysiske verden

Til den sjette RFID-konference på IT-Universitetet var der særligt fokus på Internet of Things og den betydning det får, at milliarder af nye enheder nu forbindes til internettet.

 

5 projekter, der har fået støtte gennem InfinIT

Fra digital nudging til vanedannende genoptræning: Her er de 5 projekter, der er blevet igangsat med støtte fra InfinIT.

 

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her. 

 

 

Kommende arrangementer

 

Få hjælp til din OrganiCity-ansøgning

1. september 2016
InfinIT inviterer til en workshop i Aarhus, hvor du kan få hjælp til at ansøge om midler til smart city-eksperimenter.


Agilitet, projektledelse og softwareinnovation

20. september 2016
Vi hører om implementering af agil udvikling hos Nykredit, der har gennemført en komplet udrulning af agil udvikling i hele udviklingsorganisationen


Smart City Expo Barcelona

15.-17. november 2016
Få et unikt indblik i de seneste Smart City-løsninger og deres potentiale på messen i Barcelona. Tager du med os, er det halv pris.

 

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet