InfinITs nyhedsbrev august 2017

 

InfinIT gør klar til SummIT 2017 - årets it-konference, under titlen Smart Society


SummIT 2017 giver dig hands-on viden om de tekniske landvindinger inden for Smart Society samt forretningsmuligheder og potentialer på området. Og hvordan du udnytter dem.

Giv os 7 timer af din tid og vi vil fortælle dig:

  • Hvordan du kan spille dig til at forstå brugernes oplevelser - ved lektor Anders Bruun fra AAU og lektor Lene Nielsen fra ITU.
  • Hvordan droner og dronesikkerhed hænger uløseligt sammen – ved lektor Anders La Cour-Harbo fra AAU.
  • Hvordan datadreven ledelse er det nye sort - ved lektor Brit Ross Winthereik fra ITU.
  • Hvordan du kan få flere kunder i butikken ved at udnytte fremtidens fremtrædende teknologier.
  • Hvordan du kan bruge fremtidens teknologier til at udvikle nye produkter og services.
  • Hvordan du kan skabe vækst og fremtidssikre din virksomhed ved at udnytte de forretningsmuligheder og potentialer, der ligger i fremtidens smarte samfund.


Gør som 200 førende it-virksomheder og -forskere fra ind- og udland og tilmeld dig SummIT 2017 i dag.

Konferencen indledes med en af Europas bedste talere, når vi åbner dagen med Andreas Ekström, som er den ene af vores keynote speakere. Andreas blev i 2015 udnævnt til Speaker of the Year i Sverige, og hans TEDtalk om Google er set af mere end 1 mio. mennesker på verdensplan. Ved SummIT 2017 kan du opleve hans spritnye foredrag "7 Ways to Own the World".

Vi ser frem til den 6. september og til at kigge ind i fremtidens smarte samfund sammen med dig.

Bedste hilsner

InfinIT - Innovationsnetværk for it

PS: Arrangementet er gratis. Se fuldt program på SummIT2017.dk.

 

Sådan udfylder mennesker og maskiner hinanden i det smarte samfund

Der er en fundamental udfordring med, at vi som mennesker har nogle helt naturlige begrænsninger. Vi er nemlig ikke gode til at overskue store konstruktioner, mange individer eller datapunkter. Men det er kunstig intelligens.

 

Ønsker du også at gøre dit IoT-device mere sikkert?

Truslen fra cyberkriminalitet mod danske myndigheder og private virksomheder er MEGET HØJ.” Sådan lyder det i den seneste rapport fra Forsvarets Efterretningstjeneste, der også konkluderer, ”at kriminelle hackere udvikler deres kompetencer, og angrebsmetoderne bliver fortsat mere avancerede.

 

Sådan kan Industri 4.0 hjælpe din produktionsvirksomhed - og åbne for nye markeder

"It har over årene undergået et forløb fra at spille en sekundær rolle, understøttende rolle i produktionen til en primær rolle, der hjælper med at drive udviklingen i produktionen,” sådan lyder det fra professor Charles Møller ved Center for Industriel Produktion.

 

Byg dit eget internet til dine IoT-devices og kom online uden brug af 3G eller Wi-Fi

The Things Network (TTN) er en global bevægelse med en mission. De vil bygge et decentraliseret, åbent og crowdsourced Internet of Things datanetværk der er ejet og styret af brugerne.

  

FPGA state-of-the-art - platforms, methods and tools

Læs reportagen fra en FPGA-dag med indlæg fra brugere og leverandører af FPGA. På seminaret hørte vi om det generelle – hvad FPGA kan bruges til, og vi går i dybden.

 

Innovationssamarbejde bringer liv i Danmarks glemte patentguld

De fleste, der besøger Danmarks Tekniske Museum, kommer for at se de gamle flyvemaskiner, veteranbilerne og de motorer, der har været med til at sætte gang i Danmarks industrielle revolution. De er de færreste, der er klar over, at museet også ligger inde med over 3.000 patenter på mange af de opfindelser, der er blevet gjort gennem tiden.

 

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her. 

 

 

Kommende arrangementer

  

 

SummIT 2017 - Smart Society

6. september 2017
På SummIT 2017 kan du få information og hands-on viden om de tekniske landvindinger inden for Smart Society samt forretningsmuligheder og potentialer på området.


Teknologi i kunsten

3. oktober 2017
Hjælp 5 kommuner med at gøre deres gadebelysning innovativ med ny teknologi!


HACKING Food - Datadriven innovation in the food industry

27.-28. oktober 2017
Come and hack the food industry with us!


MyData seminar

23.-24. november 2017
Join us for this MyData seminar in Aarhus in November.

 

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet