InfinITs nyhedsbrev januar 2017

 

Alt hvad der kan hackes, vil blive hacket!


Kære netværk

Vi håber, at I er kommet godt ind i 2017. InfinIT går ind i det nye år med en ambition om at hjælpe endnu flere virksomheder og forskere videre med it-innovation og vidensamarbejde.

Vi vil fortsat bringe folk sammen om de teknologiske nybrud og deres anvendelse, men vi ved også, at digital vækst og nytænkning hænger uløseligt sammen med it-sikkerhed og privacy. Som en deltager sagde på en workshop om big data og fødevareinnovation i forrige uge:

”Det handler om tillid. Førhen handlede man hos den lokale forhandler. Man stolede på ham. Tillid er blevet mere diffust nu”.

Det er ikke bare køb og transaktioner, der registreres, men også det vi søger på og efterspørger, og vi ved sjældent, hvem der har adgang til de data, og hvad de bliver brugt til. 

InfinIT stillede skarpt på Cyber Security 4.0 med en stor konference i november sidste år, og i 2017 vil vi fortsat have øget fokus på de nyeste it-sikkerhedsløsninger og skærpede krav til beskyttelse af persondata. 

Læs mere om både de tidligere arrangementer og de kommende her i dette nyhedsbrev, og kontakt os endelig, hvis du eller din virksomhed har input.

 

Alt hvad der kan hackes, vil blive hacket

Har din virksomhed tjek på jeres data? Konferencen Cyber Security sætter fokus på, hvordan man håndterer datasikkerhed i en verden, hvor alt potentielt kan blive hacket.

 

Gode tips: Sådan skriver du en Horizon 2020-ansøgning

5 gode råd til en EU-ansøgning.

 

Iværksætterhub for fødevarer og big data

Hvordan kan fødevarebranchens enorme mængder af data blive brugt til at drive forretning og skabe innovation i branchen?  InfinIT, DTU og Albertslund Kommune havde inviteret til møde om big data og fødevareinnovation.

 

Raspberry Pi - hvor kommer den fra, og hvad kan den bruges til?

Rasbberry Pi gør programmering og teknik nemt, tilgængeligt og sjovt. Minicomputeren har allerede vidt forskellige anvendelsesmuligheder.

 

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her. 

 

 

Kommende arrangementer

 

Evan Roth

15. februar 2017
Hør den amerikanske kunstner Evan Roth fortælle om hans brug af hackermetoder til at skabe kunst i det offentlige rum


Ny persondataforordning træder i kraft i 2018

2. marts 2017
Den nye persondataforordning fra EU kan have store konsekvenser for virksomheder, der håndterer data, som kan spores tilbage til en specifik person.


Accelerer din forretningsudvikling med strategiske alliancer og EU-støtte

9. marts 2017
Sådan skriver du en Horizon 2020-ansøgning


Fremtidens digitale virksomhed

20. marts 2017
Industri 4.0 er en vision om at udvikle og effektivisere europæiske virksomheder for at forebygge disruption og for at blive konkurrencedygtig i forhold til offshore lande.

 

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet