InfinITs nyhedsbrev juni 2018

 

Kunstig intelligens er ren magi for virksomheders kundeservice


Kære netværk

"Hvis du ved noget, og jeg ved noget andet. Så ved vi mere. Og sådan skal et nyt netværk holde Danmark med fremme på viden om it."

Sådan lød det i 2010 i Børsen, da InfinIT - Innovationsnetværk for it så dagens lys. Vi mener stadig det samme, og har igennem de sidste otte år haft travlt med at føre den nyeste it-forskning ud i danske virksomheder. Skabe samarbejde, vidensudveksling og sikre, at Danmark er blandt de førende it-nationer.

Og du har nu muligheden for at give din mening til kende. Vi har netop indsendt en ansøgning om forlængelse af InfinIT i 2019-2020, og du kan være med til at sikre InfinITs fortsatte eksistens. Mange af jer har allerede været inde og kommentere på siden her, og det sætter vi stor på pris på. Tak for det. InfinIT har nemlig fortsat en ambition om at understøtte den digitale udvikling i Danmark – også efter 2018.

Hvis vi kort skal løfte sløret for alt det. vi har lavet siden sidste nyhedsbrev, så har vi f.eks. dykket ned i, hvordan fremtidens kundeservice vil se ud, når kunstig intelligens tager over, samt hvordan et vellykket tripel-helix samarbejde mellem universiteter, erhvervsliv og det offentlige førte til en interaktiv cykelsti med kæmpesommerfulge og tigere i Egedal Kommune.

PS … lige noget om GDPR:
InfinIT bruger dine persondata til at udsende nyhedsbreve eller information, hvis du har tilmeldt dig en fokusgruppe eller et af vores arrangementer. Du behøver ikke gøre noget for fortsat at modtage vores nyhedsbreve eller invitationer til de fokusgrupper, som du er medlem af, og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs mere om InfinITs håndtering af persondata her.

Med venlig hilsen
InfinIT

 

Kunstig intelligens er ren magi for virksomheders kundeservice

Kunstig intelligens er sublim til at genkende mønstre, og mønstergenkendelse samt taleforståelse er netop oplagt at bruge inden for kundeservice. Forbrugerne stiller nemlig mange af de samme spørgsmål, når de kontakter kundeservice.

 

Virtual reality vil ændre internettet, som vi kender det

Internettet vil i fremtiden gå fra at være et sted, du besøger via din smartphone eller computer, til et sted du tager hen med VR-briller.

 

Interaktive kæmpesommerfugle og næsehorn på cykelsti i Egedal

Brugerinvolvering af folkeskoleelever. Så kort kan det siges, når det kommer til den ny designede cykelsti, der forbinder skolen i Stenløse med den lille stationsby Veksø. Et såkaldt Triple Helix samarbejde – der er kendetegnet ved at universiteter, erhvervsliv og det offentlige går sammen – har gjort det muligt.

 

Sådan genanvender du din software og sparer tid samt penge

Eksperterne var samlet – både til at rådgive men også klar til at modtage ny viden om, hvordan de kunne genanvende indlejret og teknisk software.

 

Workshop om digitalisering af virksomheder

InfinIT afholdt en workshop den 5. april 2018 i Aalborg for virksomheder, som overvejer en højere grad af digitalisering eller opgradering af deres it-produkter.

 

Skal InfinIT stadig tilbyde spændende aktiviteter i 2019-2020?

Du har nu muligheden for at give din mening til kende og dermed være med til at sikre InfinITs fortsatte eksistens. Vi har netop indsendt en ansøgning om forlængelse af InfinIT 2019-2020, og alle ansøgninger ligger nu til offentlig kommentering.

 
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her. 

 

 

Kommende arrangementer

    

Meetup om biomarkører og it

19. juni 2018
Få inspiration til, hvordan du kan bruge biomarkører i din forretning, og find nye samarbejdspartnere.


Skab nye sundhedsløsninger til børn

21. juni 2018
Kom til co-creation workshop og vær med til at skabe bedre kliniske arbejdsprocesser i sundhedssystemet – eller i hjemmet


Status og valg i it-projekter

27. juni 2018
Den stigende kompleksitet i projekter i dag gør det vanskeligere at træffe alle de rigtige valg ved projekters begyndelse. Man lærer undervejs.


Make your service design playful

28. juni 2018
We get help from researchers from the games group at ITU and from practitioners from Mobile Pay to redesign applications for a more playful outcome


Space App Camp

13.-17. august 2018
There are thousands of ways to enrich apps with data from space – what's yours? Enter the challenge!


Ai konference om fremtidens kundeservice

29. august 2018
Hvordan kan du forbedre din kundeservice ved hjælp af big data, kunstig intelligens og andre digitale værktøjer?


Digitalisering af produkter, processer og services

6. september 2018
Vi ser på veje at gå for virksomheder, som ønsker at inddrage nye it-teknologier i produkter, produktion og udvikling.


Homeland Security Conference

15. novemher 2018
I år sætter konferencen fokus på cybersikkerhed. Der er åbent for "Very early bird"-tilmelding.

 

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet