InfinITs nyhedsbrev marts 2015

SummIT 2015 er lige om hjørnet – skal du være med og møde InfinITs interessegrupper på nært hold? I dette nyhedsbrev sætter vi fokus på de otte interessegrupper, og vi svarer på, hvad du får ud af at deltage i InfinITs arrangementer, og hvorfor virksomheder bør deltage i netværk. Et ’lille’ hint… Det kan ses på bundlinjen.

SummIT 2015

- et topmøde for it-forskning og it-erhvervet

  • Hvordan kan Big Data hjælpe medicinalindustrien til at fremstille personlig kræftmedicin?
  • Hvad er eAngles?
  • Hvordan kan Google Glass hjælpe Falckreddere til at redde liv?
  • Vil folk i et storrumskontor tale lavere, hvis du viser dem, hvor højt de taler?
  • Hvordan benytter Lego RFID og WiFi til at effektivisere og få overblik produktionen?
  • Hvordan sikrer din virksomhed sig mod et insider-angreb?

Alt dette og meget mere, får du svar på, når InfinIT afholder

SummIT 2015 den 18. marts 2015

på Centralværkstedet i Aarhus


Deltagelse er gratis.

Dagens keynote speakere er:

Morten Middelfart, grundlægger af Social Quant, CIO hos Genomic Expression og grundlægger af Targit og Anders Høeg Nissen, vært på Harddisken på DR P1

Dagens konferencier er Tina Nikolaisen, tidligere mangeårig nyhedsreporter og studievært på TV2 Danmark og TV2s forbrugerprogram Basta!.


Se programmet for dagen og tilmeld dig her

 

InfinITs 8 interessegrupper

Big Data & Business Intelligence - Processer & IT - Security - Future Technologies in Smart Society - Embedded Systems Engineering - Sporings- og positioneringstjenester - Usability og interaktionsdesign - Wearables

Hvorfor er det relevant for virksomheder at arbejde med et eller flere af disse fagområder inden for it, og hvem er det relevant for?

Få svarene her

 

Hvorfor skal du deltage i InfinITs arrangementer?

InfinITs interessegrupper holder løbende møder, workshops, konferencer, seminarer mv. om relevante emner og trends inden for hvert deres område. Deltag i arrangementerne og få inspiration, hør om andres erfaringer, bliv klogere og få nye ideer:

Mit formål med at deltage i mødet var at få nye ideer, høre og dele erfaringer, og dette blev rigtig godt opfyldt. Alt i alt en spændende dag med deling af erfaringer, som satte gang i mange gode dialoger, og som til sidst blev kombineret med input fra forskerverdenen – tak for det.
Allan Bjerregaard, Software Engineering Manager, Cobham Tactical Communications and Surveillance

Jeg kommer fra en branche, hvor vi endnu ikke anvender RFID-teknologi meget. Men jeg ser mange anvendelsesmuligheder i teknologien, og dagen i dag har gjort mig klogere og har inspireret mig meget til at komme i gang.
Kristine Schnack Beessen, GIS-specialist, Forsyning Helsingør

Dagen i dag har givet mig nogle gode indspark til, hvordan andre har grebet det an, og det lyser lidt op for den vej, vi selv kan tage fremover, når vi skal evaluere vores projekter.
Stefan Kalmar, Innovationskonsulent, Hospitalsenheden Horsens

Det har været interessant at få et indblik i de seneste teknologier og ikke mindst de kommercielle aktører på markedet inden for RFID-teknologi.
Niels Peter Baadsgaard, Landbrug og Fødevarer

 

Netværk virker - også for bundlinjen

Vil du have ny, relevant viden om trends inden for sit forretningsområde, ønsker du, at din virksomhed skal opnå større synlighed, eller vil du udvikle nye ideer og koncepter til nye produkter eller starte innovations- og forskningsprojekter?

Så skulle du blive et aktivt medlem af et innovationsnetværk eller en klynge. Det slår en ny analyse fra Styrelsen for Forskning og Innovation og regionerne fast.

Læs mere her

 

InfinIT i pressen

 

Reportager fra afholdte arrangementer

Vi afholder løbende arrangementer, der skal inspirere og give nye input, give mulighed for networking og formidle samarbejde.

Læs reportager fra de seneste arrangementer her:

 

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her.

 

Kommende arrangementer

Insidertrusler
12. marts 2015
Læs mere om arrangementet

SummIT 2015
18. marts 2015
Læs mere om konferencen

Teknologi til integration af bevægelse i folkeskolen
10. april 2015
Læs mere om arrangementet

Konferencen RFID i Danmark 2015
21. maj 2015
Læs mere om konferencen

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet