InfinITs nyhedsbrev november 2016

 

Har din virksomhed internationale ambitioner?


Det internationale udsyn kan spille en afgørende rolle for mange af InfinITs medlemmer. Derfor har vi fokus på at formidle emner, der rører sig ud over landets grænser, samt at vise vej til funding-muligheder og opbygge stærke samarbejdsrelationer. I efteråret 2016 er vores internationaliseringsindsats fokuseret på Smart City og Internet of Things. Begge områder rykker internationalt, og vi kan lære meget af andre landes satsninger og erfaringer.

Derfor rejser vi til Smart City Expo i Barcelona den 15.-17. november, og vi afholder et fokuseret arrangement om muligheder for innovation og kommercialisering med EU-støtte. Begge dele kan du læse mere om i dette nyhedsbrev, hvor vi også sætter fokus på, hvad man kan få ud af et samarbejde via InfinIT.


Vi vil meget gerne høre fra jer, hvis I har emner eller interesser, vi skal varetage nu eller på sigt. Kontakt: Sekretariatsleder Merete Carlson: merete.carlson@alexandra.dk

 

Hvad kan man få ud af et samarbejde via InfinIT?

Virksomheden AskCody deltog i 2012 i samarbejde med Aalborg Universitet (AAU) i et af InfinITs miniprojekter. Siden har de fordoblet eller tredoblet deres omsætning hvert år.

 

Særlig invitation til InfinITs medlemmer: Past and Present Prototypes

Er du en af 30 deltagere i denne eksklusive workshopserie, hvor vi arbejder med prototyper fra Danmarks Tekniske Museum? 

 

Er vi klar til selvkørende biler?

De fleste vil nok stadig føle sig en smule urolige ved tanken om en lastbilkonvoj, der kører hele vejen ned gennem Europa uden chauffører bag rattet. Men det er faktisk muligt i dag.

 

Nu kan du søge om op til 100.000 kr

InfinIT-partnere kan søge penge fra den Centrale Pulje til Fokuserede Matchmakingaktiviteter. Deadline 1. december 2016.

 

Hvilke forretningsmuligheder giver åbne offentlige data?

Tænk, hvis din virksomhed kunne spare over 100 mio. kr. om året. Se, hvad vi talte om til vores temamøde hos COWI om åbne offentlige data.

 

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her. 

 

 

Kommende arrangementer

 

Raspberry Pi - historien bag, overblik over platformen og dens anvendelse

3. november 2016
Mød Raspberry Pi co-founder: Alan Mycroft - Computer Laboratory, University of Cambridge, som vil fortælle om historien bag Raspberry Pi


Accelerer din forretningsudvikling med strategiske alliancer og EU-støtte

10. november 2016
Seminar om Internet of Things og it-innovation i Horizon2020


Smart City Expo Barcelona

15.-17. november 2016
Få et unikt indblik i de seneste Smart City-løsninger og deres potentiale på messen i Barcelona. Tager du med os, er det halv pris.


Invitation: Past & Present Prototypes

18. november 2016
Er du en af 30 deltagere i denne eksklusive workshopserie, hvor vi arbejder med prototyper fra Danmarks Tekniske Museum?


Udviklingsforløb for indlejrede systemer

22. november 2016
Dagens tema knytter sig til en konkret case, som danner grundlag for en nærmere drøftelse af generelle problemstillinger i virksomheder, som udvikler indlejret software.


Cyber Security 4.0

30. november 2016
Kom til en konference med fokus på trends, betingelser, udviklingspotentiale og forretningsmuligheder inden for cyber-sikkerhed.

 

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet