InfinITs nyhedsbrev oktober 2015

 

Nye vinde blæser i InfinITs top


InfinIT fik den 1. august 2015 en ny sekretariatsleder. Gennem strategisk samarbejde og en målrettet indsats over for dedikerede virksomheder vil den nye sekretariatsleder, Merete Carlson, arbejde for, at InfinIT bliver en helt central aktør i udviklingen af it-innovation i Danmark.

 

Nu kan du søge om op til 100.000 kr fra den Centrale Pulje til fokuserede matchmakingaktiviteter


Nu har du mulighed for at søge op til 100.000 kr fra den Centrale Pulje til Fokuserede Matchmakingaktiviteter. Der er deadline den 3. december 2015.

 

Agil softwareudvikling giver Nykredit nye muligheder


”Vandfaldsmodellen har intet med agilitet at gøre,” fortalte Rasmus Ebler Simonsen fra Ditmer A/S, da interessegruppen for Processer og IT holdt workshop om softwareudvikling den 15. september.

 

Hvad kan din virksomhed lære af Big Data?


Kom til en skræddersyet co-creation workshop i København den 21. oktober og få gode råd til, hvordan din virksomhed kan udnytte de mange datadrevne muligheder i både Danmark og Norge. NB få pladser tilbage! 

 

Fem pointer fra ITB lederdøgn 2015


Temaet var "Past, Present & Future", og InfinIT var med til at se ind i it-krystalkuglen. Vi har samlet fem pointer fra dagen.


 

 

HACKATHON 2015


Kom og hack for et godt formål og med store spillere inden for social IT, når Living IT Lab inviterer til Hack-a-disability. Her kan du også blive klogere på InfinITs miniprojekt om dynamiske bluetooth audio beacon-løsninger til handicappede.

Læs mere og tilmeld dig her

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her. 

 

 

Kommende arrangementer


Learning from Big Data
21. oktober 2015
The opportunities of data-driven business development in small and medium-sized enterprises

IoT uden batterier
21. oktober 2015
Halvdagsseminar med fokus på Energy Harvesting – hvilke løsninger er mulige, hvilke findes allerede, og hvilke er på vej?

Internet of Things: Bliv klar til de nye muligheder og udfordringer
27. oktober 2015
En ny it-revolution banker på døren. Navnet er Internet of Things, og 2015 bliver året, hvor det for alvor går løs med det nye it-paradigme.

Eksterne arrangementer

Serviceinnovation 2015 - God service
22. oktober 2015
Kom til årskonference 2015, der i år handler om god service.

Embedded Everywhere
26. oktober 2015
Få indsigt i et af de hurtigst voksende områder i elektronikbranchen.

Homeland Security Conference 2015
28. oktober 2015
Join the premier event in Denmark where you can learn about our nation’s most significant homeland security issues

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet