InfinITs nyhedsbrev september 2018

 

Sådan træffer du de rigtige valg i dit it-projekt og skaber den gode løsning for kunden


Kære netværk

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle jer, at InfinIT har fået foreløbigt positivt tilsagn fra Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte i forhold til at drive InfinIT videre i 2019-2020. Det betyder for jer, at vi stadigvæk kan tilbyde videndeling, matchmaking og projektetablering mellem forskere og virksomheder, der har fælles interesser inden for it. Og det er vi rigtig glade for.
 
InfinIT er nemlig din vej til nogle af de fremmeste it-forskere og mest innovative virksomheder. Uanset om du repræsenterer en lille eller en større virksomhed eller en offentlig organisation, kan du gennem InfinIT berige din forretning med den nyeste it-innovation.
 
I vores nyhedsbrev for september har vi håndplukket tre historier til dig. To nye og en gammel klassiker - som I delte livligt på vores sociale medier.
 
De to spritnye artikler handler om en status på dansk indlejret tidskritisk software, og hvordan du træffer de rigtige valg i dit it-projekt og skaber den gode løsning for kunden. Klassikeren fortæller dig, hvordan du tager din forretningsidé med til Silicon Valley – ikke den dårligste viden at ligge inde med.
 
God fornøjelse.
 
PS. Vi har også en masse spændende masterclasses på vej til dig i efteråret. Bl.a. om bæredygtig digitalisering, Internet of Things og hvordan du skaber værdi i krydsfeltet mellem big data og kvalititave metoder – alle tre er særligt for SMV’er. Derudover holder vi den ekstra store it-konference SummIT den 6. december 2018 med fokus på: Digitalisering: Fra forskning og udvikling til innovation og vækst. Du finder tilmelding her.

Med venlig hilsen
InfinIT

 

Sådan træffer du de rigtige valg i dit it-projekt og skaber den gode løsning for kunden

I dit udviklingsarbejde må du være forberedt på dynamik. Du lærer, mens du handler, og du arbejder erfaringsbaseret. Denne metode gør, at du bliver ansporet til at udføre review af rationale, strategi og taktik i det kørende projekt og se potentialerne, når der skal træffes valg

 

Tidskritisk indlejret software og udviklingsværktøjer

Læs reportagen fra dagen som bød på seks indlæg med meget forskelligt fokus, men alle med et udgangspunkt i temaet embedded software.

 

Sådan tager du din forretningsidé med til Silicon Valley

Balancer det amerikanske ego med den danske ydmyghed, og sørg for at være i kontakt med dine slutbrugere. Så konkret lyder nogle af rådene fra to succesfulde iværksættere, der har begge har taget deres forretningside med til Silicon Valley.

 
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her. 

 

 

Kommende arrangementer

 

Innodrone Conference: Industrial application of drones at international level

13. september 2018
InfinIT and InnoDrone invite you to our InnoDrone Conference which takes place at this year’s Elektronikmesse and Robotmesse in Odense


Information meeting on the Horizon2020 ICT programme 2019-2020

25. september 2018
Join us at this info meeting to hear about the upcoming opportunities for EU funding for research and innovation projects.


UX i agil softwareudvikling

30. september 2018
Kom til workshop i forbindelse med NordiCHI konferencen og hør mere om den seneste forskning inden for området.


Co-creation workshop: EnergyLab Nordhavns showroom 2.0

1. oktober 2018
Kom og vær med til at skabe oplevelsen af fremtidens energisystem


Software Development & Test in Space and Beyond

2. oktober 2018
Vi sætter fokus på softwareudvikling og test. Arrangementet er relevant for dig, der arbejder professionelt med software. 


Data og digitalisering x logistik og transport

4. oktober 2018
Kom til co-creation workshop, hvor vi stiller skarpt på udfordringerne i transport- og logistikbranchen.


Masterclass for SMV'er: Bæredygtig digitalisering

23. oktober + 26. november 2018
Få konkrete metoder til at udvikle din forretning med nye digitale teknologier, der fører til bæredygtig fremtidssikring af din virksomhed.


Tur tll Silicon Valley

23.-25. oktober 2018
Tag med til ”The Internet Identity Workshop” i Silicon Valley den 23.-25. oktober 2018.


LEADit & USEit

25. oktober 2018
Konferencen LEADit & USEit sætter fokus på den digitale udvikling, som er godt i gang med at påvirke alt omkring os.


Masterclass for SMV'er: Internet of Things

7. novemher 2018
Små og mellemstore virksomheder kan også udvikle forretningen med IoT. Bliv klædt på til at tage de rigtige beslutninger


Homeland Security Conference 2018

15. november 2018
I år sætter konferencen fokus på cybersikkerhed. Der er åbent for "Very early bird"-tilmelding.


Find din vej i datajunglen - Skab værdi i krydsfeltet mellem big data og kvalititave metoder

20. november 2018
Kom til masterclass og få hjælp til at udvikle din virksomheds ydelser med brug af digitale data.


SummIT 2018 - Digitalisering: Fra forskning og udvikling til innovation og vækst

6. december 2018
Kom med til en dag, hvor du får hands-on viden om forretningsmulighederne og udviklingen i digitalisering – og tag gerne din kollega under armen.

 

 

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet