InfinITs nyhedsbrev november 2014

I denne måneds nyhedsbrev kan du læse om premieren på lysinstallationen Upper Boundary. Vi inviterer til Week of Wearables, hvor du kan blive klogere på wearables – et område i stærk vækst. Læs også hvordan InfinIT-projektet ’Bedre affaldssortering starter hos borgerne’ er blevet omtalt i Politiken, mød en af InfinITs nye interessegrupper, og læs reportager fra to InfinIT-arrangementer, samt hold dig opdateret om alle vores kommende arrangementer.

 

Kom til Week of Wearables i København

500 procent. Så mange procents total vækst spår analyseinstituttet IDC, at wearables vil opnå på verdensplan de næste fire år. Hvad kan det eksplosive marked betyde for dig, dit firma, din krop eller Danmark? Det kan du blive klogere på, når innovationsnetværket InfinIT inviterer til Week of Wearables den 25.-28. november.


Kom til gratis inspirationsdag den 25. november, hvor du kan møde blandt andre Anders Høeg Nissen fra Harddisken, samt førende forskere og virksomheder, der alle udnytter den nyeste teknologi til at gøre deres produkter mere attraktive og intelligente. Det er muligt at tilmelde sig både hele, halve eller alle dage fra den 25.-28. november.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her. Tilmeldingsfrist den 19. november.

 

Lysinstallationen Upper Boundary afprøvet på Bremen Teater

InfinIT har støttet projektet om udviklingen af den interaktive lysinstallation, som kan være med til at bidrage til og bakke op om den allerede eksisterende atmosfære til koncerter, samt være et bud på, hvordan man kan gøre koncerter til endnu større oplevelser.

Upper Boundary er blevet afprøvet på Bremen Teater, hvor rockbandet The Bronson Brothers stod for musikken.

Læs om premieren her

 

InfinIT-projekt sætter affaldssortering på dagsordenen

InfinIT har støttet projektet Bedre affaldssortering starter hos borgerne, hvor eksperter, gennem en brugerinvolverende designproces, har undersøgt barriererne for at sortere affald. Den viden er blevet brugt til at udvikle fysiske og it-berigede løsninger, som skal få borgerne til at sortere mere og bedre. Resultatet af projektet er fire forskellige løsninger til at understøtte borgernes affaldssortering.

Politiken har bragt tre artikler om affaldssortering og projektet. Læs en beskrivelse af projektets fire løsninger, læs hvordan projektholdet har udviklet og testet løsningerne, og læs hvad forbrugerne har at sige om affaldssortering.

 

Mød en interessegruppe - Security

Risikoen for, at et it-system bliver udsat for angreb, har aldrig været større. Interesse-gruppen for Security beskæftiger sig derfor med bl.a. processer, udviklingsværktøjer og kontrolmetoder.

Målet er at udbrede kendskabet til eksisterende løsninger samt formidle samarbejde omkring nye løsninger gennem fælles forsknings- og udviklingsprojekter.

Læs mere om interessegruppen her

 

Reportager fra vores arrangementer

InfinIT arbejder med at skabe synergier ved at føre forskere og virksomheder tættere sammen om innovative it-projekter. Derfor afholder vi løbende arrangementer, der skal inspirere og give nye input, give mulighed for networking og formidle samarbejde.

Hvad kommer der ud af arrangementerne? Læs mere her:

Fem måder på hvordan dataanalyse allerede nu ændrer vores hverdag

Kan effektive forretningsprocesser sikres gennem agil IT-udvikling?

 

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev, kan du afmelde dig her.

 

Kommende arrangementer

SWEET - a Tool for WCET Flow Analysis
24. november 2014
Læs mere om arrangementet

Seminar om softwareudvikling og softwareteams
25. november 2014
Læs mere om arrangementet

Week of Wearables
25.-28. november 2014
Læs mere om arrangementet

Security - Spot on
27. november 2014
Læs mere om miniseminaret

Remote Usability Testing
10. december 2014
Læs mere om arrangementet

 

Eksterne arrangementer

Tecpoint 36' årskonference - Evne til produktudvikling
17. november 2014
Læs mere om konferencen

Big Data og datadrevet forretningsudvikling
20. november 2014
Læs mere om arrangementet

Innovation Camp i Korea
19.-23. januar 2015
Læs mere her

 

Følg InfinIT på de sociale medier:

 

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet