Netværksarrangementer

InfinIT driver 8 faglige fokusgrupper, som har hver deres specifikke faglige fokus. I fokusgrupperne afholder vi jævnligt netværksarrangementer for at mødes og udveksle viden, ideer og kontakter.


Se vores fokusgrupper, læs mere om hver gruppes faglige fokus, kommende arrangementer, og se også hvordan du melder dig ind ved at klikke på grupperne.

Det er vores mål, at netværkets viden kommer virksomheder til gode

InfinIT kan hjælpe med at finde den eller de it-forskere, der ved mest om dit felt eller problemstilling.

Det primære mødested for forskere og virksomheder i InfinIT er vores fokusgrupper, der jævnligt afholder arrangementer med deltagelse af både forskere, virksomheder og offentlige organisationer. Det er gratis og uforpligtende at være medlem, og du får med det samme adgang til:

  • state-of-the-art viden om de teknologier og fagområder, InfinIT arbejder med
  • et forum for videndeling, ideudveksling og ideudvikling
  • mulighed for at netværke med interessefæller
  • indblik i mulighederne for at søge nye markeder.

InfinIT har også mulighed for at finde funding til udviklingsprojekter, hvor forskere og private virksomheder arbejder sammen.

Følg også med i vores nyhedsbrev, hvor vi samler nyt om netværkets aktiviteter.

InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet