DET KAN DU BRUGE OS TIL 

Når vi taler om UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER FOR IT-INNOVATION, så mener vi det. Uanset om det drejer sig om små eller store virksomheder eller offentlige virksomheder eller organisationer, så er mulighederne for videndeling og forsknings- og udviklingssamarbejde i regi af InfinIT utallige.

 

> Brug InfinIT som samarbejdspartner i små og store projekter

 

Den primære form for samarbejdsprojekter, som InfinIT tilbyder, er miniprojekter, hvor mindst to virksomheder samarbejder med en række af forskningskompetencerne i infinit om et samarbejdsprojekt af kortere varighed (ca. 3 måneder) om en konkret udfordring eller et specifikt behov, virksomhederne står med.

 

Derudover kan deltagelse i en af infinits interessegrupper også føre til deltagelse i større nationale og internationale samarbejdsprojekter.

 

> Vær på højde med den teknologiske udvikling

 

Med deltagelse i InfinITs interessegrupper og de arrangementer, som f.eks. workshops, der løbende afholdes, får du direkte adgang til den nyeste viden fra Danmarks førende forskere inden for lige netop dit fagområde. Samtidig får du mulighed for viden- og erfaringsudveksling med andre virksomheder i din branche og med forskerne, så du hele tiden kan holde dig opdateret med den seneste forskning og teknologiske udvikling - og bringe den til anvendelse i dine egen produkter eller organisation.

 

> Mød andre visionære, strategiske planlæggere af IT i nye anvendelser

 

Vil du være med til at sætte dagsordenen for fremtidens anvendelse af IT i Danmark? Så er infinit stedet, hvor du kan møde andre ligesindede, få overblik over den nuværende anvendelse af og potentialerne i IT- og diskutere, hvordan fremtidens IT-Danmark skal se ud.

 

> Få nyttig information om mulighederne for EU-samarbejde

 

InfinIT vil arbejde for at udbrede kendskabet til de muligheder for EU-samarbejdsprojekter, der findes, primært i regi af 7. rammeprogram (FP7) og det kommende 8. rammeprogram. Således vil vi for eksempel fortsætte det arbejde, der hidtil er foregået i D-Artemis, og som er ført til indsendelse af flere projektforslag om internationale samarbejdsprojekter med dansk deltagelse.

Netværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet