POSITIONERING OG TRACKING 

Udivklingen inden for positionering og tracking til både indendørs og udendørs brug sker med stor hastighed i disse år. Hvad enten man taler intelligente trafiksystemer, indendørs positionerings- og sporingsteknologi eller noget helt tredje har de underliggende teknologier til positionering og tracking åbnet en lang række nye døre for mange forskellige brancher.

 

Dette aktivitetsområde vil således fokusere på anvendelsen af indlejrede og mobile systemer i værktøjer til positionering og tracking. Formålet er at samle interessenter fra private og offentlige virksomheder og institutioner om innovativ anvendelse af teknologierne, så udviklingen på området kan fortsætte og de nye tiltag samtidig kan bringes til anvendelse i det danske samfund. Aktiviteterne vil dels bestå af vidensudveksling/matchmaking gennem workshops og inspirationsmøder i regi af interessegruppen Sporings- og positioneringstjenester samt af konkrete miniprojekter.


         Faglig koordinator:
         John Paulin Hansen

         IT-Universitetet

         København


         Tlf. +45 72 18 50 61

         E-mail         Faglig koordinator:
         Lars Bo Larsen

         Aalborg Universitet


         Tlf. +45 99 40 86 35

         E-mailNetværkets aktiviteter er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet